Értékesítés

Az értékesítési osztály munkatársa kapcsolatot tart a vevőkkel, tervezőkkel, kutatja a piacot új lehetőségek után, valamint a megrendeléstől a projekt végéig figyelemmel kíséri a munkafolyamatokat, együttműködve a kivitelezési osztállyal. Szaktudásával támogatja a megrendelőket, hogy új beruházásaik műszaki szükségleteiről pontos képet kapjanak. Évről évre bővülő létszámnak köszönhetően ez az egységes csapat mára a cég legfontosabb mozgatórugójává vált.

Az értékesítési osztály szoros kapcsolatban áll a kivitelezési osztállyal, amely kiemelkedő szerepet tölt be a projekt lebonyolításában, a szerződéskötéstől a projekt befejezéséig. A tényleges megrendeléstől kezdve közvetlen kapcsolatot tartanak fenn a kivitelezőkkel, illetve megszervezik és elvégzik a megrendelés tárgyát képező munkával kapcsolatos összes feladatot.

A szerviz osztály az utolsó szakaszban kapcsolódik be a munkafolyamatokba. Szervizmérnökeink végzik a megrendelt berendezések üzembe helyezését, később karbantartását és esetleges javítását. Éveken keresztül figyelemmel kísérik a berendezések életpályáját, amíg a karbantartási szerződés fennáll.

Összességében elmondható, hogy a cég a három szervezeti egységének együttműködésével a legkomplexebb feladatok tekintetében is (a szakmai tanácsadástól és tervezéstől kezdve a kulcsrakész kivitelezésig) vállalja a teljes projekt menedzselését. Ezeknél a rendszereknél a berendezések szállításán túl kiépítjük az elektromos és gépészeti környezetet; ez magában foglalja a teljes szünetmentes hálózat kiépítését, az erősáramú kábelezést, az elosztók gyártását és installációját, valamint a helyiség klimatizálását is.

Szolgáltatásaink minőségének állandó fejlesztése, valamint munkatársaink folyamatos képzése megbízható alapot jelent a megrendelői igények maradéktalan teljesítéséhez. Célkitűzéseink teljesítése minden alkalmazottunk munkaköri kötelessége.

 

A Cégünk által értékesített berendezések csoportosítása felhasználási területek szerint:

  • informatikai célú szünetmentes áramellátó berendezések
  • általános felhasználású szünetmentes áramellátó berendezések
  • ipari célú szünetmentes áramellátó berendezések
  • standalone egyenáramú berendezések ipari alkalmazásokra
  • moduláris egyenáramú berendezések távközlési alkalmazásokra
  • teljesítményszabályozó és lágyindító berendezések
  • zárt karbantartásmentes, illetve nyitott akkumulátorok (igény szerint)
  • áramfejlesztő rendszerek, dízel aggregátok (partnercégünkkel együttműködve)