img Megtekintés böngészőben

EXTOR Kft. - augusztusi aktualitásaink

EXTOR Hírlevél, 2018. augusztus

Tisztelt Partnerünk!

A meteorológiai nyár lassan végéhez közeledik: nyakunkon az iskolakezdés, az egyre hűvösebb reggelek és borongós nappalok, a közúti dugók és az év végi munkahelyi hajrá.

 

Az EXTOR Kft. Csapata idén nyáron sem tétlenkedett, így az eltelt időszak számos aktualitásával, újdonságával szeretnénk megismertetni Önöket.

Új oktató- és bemutatóterem kialakítása

Az EXTOR székház földszintjén elhelyezkedő oktatótermünket az évek során "kinőttük", így a meglévő helyiség mellett egy tágasabb, modernebb, jövőbeli igényeinket maximálisan szolgáló, multimédiás oktató- és bemutatóterem került kialakításra.

 

Partnereink számára a bemutatóterem részben szeretnénk lehetőséget biztosítani ahhoz, hogy megismerhessék az AEG UPS berendezések fejlődését: az ismerkedést megkönnyítendő számos régi AEG szünetmentes áramforrást állítottunk ki saját gyűjteményünkből.

img1535438765140

Az AEG-történelem eme jeles szilánkjainak bemutatását Vállalatunk által beszerzett, ritka, 1919 és 1939 közötti AEG kötvény-tablók teszik még színesebbé.

img1535441365919

Társadalmi felelősségvállalásunk

Esős, csapadékos időszakban komoly problémát jelentett a BITEP Ipari Park bejáratához közeli két körforgalom oldalain elhelyezkedő esővíz elvezető csatorna, valamint vizesárkok elhanyagolt állapota. Gépjárművel rendszeresen óriási, 5-10 cm mély tócsákon keresztül gázolva, komoly balesetveszély mellett lehetett csak a Parkot, így Vállalatunkat is megközelíteni.

 

Vállaltunk tulajdonosa, Vogronics László és néhány lelkes, önkéntes segítője heteken keresztül, önszorgalomból, kézi erővel tisztította az árkokat, gyűjtötte össze a több évnyi hulladékot, sarat és benőtt növényzetet.

img1535439250607

A munkák lezárásaként egy ipari csatornatisztító felszereléssel rendelkező céget bíztunk meg az esővíz elvezető csatornák kitisztításával.

 

Az eredmény önmagáért beszél: a balesetveszélyes közlekedési akadályt huzamosabb időre sikerült elhárítanunk.

 

Jó érzéssel tölt el minket, hogy ismét egy közhasznú ügyért tehettünk valamit, hiszen a fenti változások nem csak kizárólag az EXTOR Kft. dolgozóinak, hanem a környéket látogató valamennyi gépjárművel érkezőnek nyugodt közlekedést biztosítanak. 

img1535448948754

Kirándulás a Paksi Atomerőmű látogatóközpontjába

2018. augusztus 16-án az EXTOR Kft. munkatársai meglátogatták a Paksi Atomerőmű Zrt. látogatóközpontját, ahol a kiállítótéren elhelyezett számos érdekesség mellett, csoportos tárlatvezetést követően lehetőségük nyílt az üzemi terület megtekintésére is.

img_7523

33. Wizz Air Budapest Félmaraton

Vállalatunk munkatársainak önszerveződése révén a 2018. szeptember 9-én (vasárnap) megrendezésre kerülő 33. Wizz Air Budapest Félmaraton-on, az EXTOR Kft. csapatában összesen 10 fő indul neki a távnak.

wizz

Üdvözlettel

  extor_gb

 

Gál Balázs

 

Ügyvezető igazgató

 

és az

 

EXTOR Elektronikai Kft. Csapata

Kapcsolat

img 2040 Budaörs, Gyár u. 2. img 06 (1) 501-7800
img 2058 Budaörs, Pf. 94. img 06 (1) 501-7810
Amennyiben szeretne Hírlevelünkről leiratkozni kérjük, egy válasz e - mailben jelezze azt felénk.
© 2024 EXTOR Kft., Minden jog fenntartva.