img Megtekintés böngészőben

Évkezdés

EXTOR Hírlevél 2017. február

Tisztelt Partnerünk!

Az EXTOR Elektronikai Kft. legfrissebb Hírlevelében tájékoztatjuk Önöket az elmúlt időszakban lezajlott változásokról, fejlesztéseinkről, továbbá a 2017-es üzleti évet érintő terveinkről.

A 2016-os üzleti évünk eredményei:

growing-tulips

Már az előzetes számaink alapján is elmondható, hogy a 2016-os év az EXTOR Kft. történetének eddigi legsikeresebb üzleti éve volt: bevételi számaink a 2015-ös évhez képest több mint 60%-kal növekedtek. Ez az eredmény annak tükrében még inkább kiemelkedőnek tekinthető, hogy Vállalatunk mindezt 10 % alatti létszám-bővüléssel tudta elérni.

 

Ez a fantasztikus siker természetesen közös érdemünk, mivel az Önök együttműködése nélkül nem valósulhatott volna meg, ezért Vállalatunk Vezetősége és valamennyi Munkatársa nevében köszönjük a belénk vetett bizalmukat!

Tulajdonosi kör változása:

starting-up-your-company-in-sg-1024x682

2016. december 15-vel Török Béla, az EXTOR Kft. társalapítója a Vállalat tulajdonosi köréből kivált, de továbbra is a Cégcsoport résztulajdonosa marad, valamint tanácsadóként is támogatja a Management munkáját.

 

A fenti időponttól kezdődően a meglévő – immár többségi - tulajdonos Vogronics László mellett Gál Balázs ügyvezető és Gajdos Péter műszaki igazgató lettek a Társaság résztulajdonosai.

Változás az AEG PS regionális kapcsolattartójának személyében:

manfred-kracht-1

Korábbi kapcsolattartónk, Manfred Kracht 2016. szeptember 30-val elhagyta az AEG PS kötelékét, hogy élvezhesse jól megérdemelt nyugdíjas éveit.

 

Köszönjük az évtizedeken át Tőle kapott szakmai és emberi támogatást, valamint Vállalatunk Managementje és Munkatársai nevében kívánunk neki aktív, egészségben és örömökben gazdag nyugdíjas éveket!

stephan-weber

Kracht Úr utódja Stephan Weber, aki az UPS rendszerek elismert szakértője, valamint már hosszú ideje erősíti az AEG PS Csapatát: számára nem lesz új a terület, hiszen már évek óta Kracht Úr kollégájaként ismerjük Őt.

 

Weber Úr 47 éves, házas, 1 fiúgyermek büszke édesapja, immár 25 éve dolgozik az AEG PS kötelékében. 1997-2000-ig rendszermérnökként, majd 2000-től az értékesítés területén dolgozik.

 

2008 óta regionális kapcsolattartó: korábban többek között Belgium, Luxemburg, Norvégia, Svédország, Finnország, Dánia, Litvánia, Lettország, Észtország, Lengyelország és Ausztria, 2016 szeptemberétől a Magyarország, Belgium, Bulgária, Görögország, Luxemburg, Ausztria, Románia, Svájc, Szlovákia és Törökország területén működő, az AEG PS termékeit értékesítő vállalatok kapcsolattartója.

Oktatások, továbbképzések:

Training and Development

Már a 2016-os évben is nagy hangsúlyt fektettünk Kollégáink szakmai tudásának továbbfejlesztésére. Kiemelt beszállítóink (AEG PS, BORRI, valamint ITW GSE AXA Power) által szervezett gyári oktatásokon Munkatársaink az Önökkel történő kapcsolattartás során felmerülő igények, feladatok megoldásához számos hasznos gyakorlati ismerettel gazdagodtak.

 

A 2017-es évben szeretnénk ezt a lehetőséget Önöknek, Partnereinknek is felajánlani. Ennek érdekében az AEG PS németországi gyárával közösen szakmai konzultációkat szervezünk, mely során a felmerülő műszaki kérdéseiket közvetlenül a gyártó válaszolja meg.

 

Amennyiben a fenti lehetőség felkeltette érdeklődésüket kérjük, keressenek minket bizalommal!

A 2017-es évünk fejlesztési céljai:

Click! Hands of a man on keyboard

Elkötelezettek vagyunk egy egységes vállaltirányítási rendszer bevezetése mellett.

 

Célunk a meglévő IT-infrastruktúra (hardver, szoftver és adatbiztonság) fejlesztése.

 

További célunk vidéki telephelyünk kialakítása, azon egy oktatási központ fejlesztése.

Üdvözlettel,

  extor_gb

 

Gál Balázs

 

Ügyvezető igazgató

 

és az

 

EXTOR Elektronikai Kft. Csapata

Kapcsolat

img 2040 Budaörs, Gyár u. 2. img 06 (1) 501-7800
img 2058 Budaörs, Pf. 94. img 06 (1) 501-7810
Amennyiben szeretne Hírlevelünkről leiratkozni kérjük, egy válasz e - mailben jelezze azt felénk.
© 2024 EXTOR Kft., Minden jog fenntartva.