img Megtekintés böngészőben

Megújult weboldalunk

EXTOR Hírlevél 2016. Augusztus

Tisztelt Partnerünk!

Több hónapos tervező, fejlesztő és kivitelező munka eredményeképp örömmel mutatjuk be Önöknek az EXTOR Kft. megújult honlapját.

 

Az oldal arculatában, szerkezetében és tartalmában is lényeges változtatásokat hajtottunk végre, továbbá a felületet az Önök elégedettségének növelése, a még gyorsabb elérhetőség és a könnyebb használhatóság érdekében mobileszközökre is optimalizáltuk.

extor_main

Megújult weboldalunk az alábbi lényeges fejlesztéseket tartalmazza:

extor_lng

Kétnyelvű felület: a weboldal magyar nyelvű tartalmának 99%-a már angol nyelven is elérhető. A főoldal jobb sarkában lévő nyelv-választóval egyszerűen és könnyen át tudnak navigálni a kívánt nyelv eléréséhez.

extor_partners

Stratégiai- és további beszállító partnereink termékei egyszerűen megtekinthetőek. A weblap termékstruktúrája szerkezetében és összetételében követi az egyes gyártó cégek honlapjának felépítését: a jövőbeli termékváltozások, új termékek bevezetése így egyszerűen lekövethető.

extor_products

A honlapon törekedtünk a beszállítók termékei elérésének vizuális támogatására a berendezések fotójának és főbb jellemzőinek feltüntetésével. Az adott termék kiválasztásával leolvashatóak egyes főbb paraméterek, ezzel is segítve az eligazodást a weboldalon elhelyezett számos berendezés között. 

extor_product_featurs

Műszaki adatlapok, galéria és letölthető dokumentumok a termékekhez csatolva, továbbá kapcsolat fül a Vállalatunkkal történő kontaktáláshoz. A termék-brosúrák, letölthető szoftverek, firmware-ek, műszaki paraméterek egy helyen elérhetők.

A Vállalatunkkal történő kapcsolatfelvétel és a hírleveleinkre történő feliratkozás mindössze néhány adat kitöltésével megvalósítható.

extor_contact

extor_navigation

Praktikus navigációs alkalmazás pontosan a budaörsi székházunk bejáratához. A budaörsi BITEP Ipari Parkon belül a Kandó Kálmán utca 16. sz. alatt találhat meg minket.

extor_newsletter

Legfrissebb hírlevelünk, Vállalatunk- és beszállító partnereink aktualitásai a főoldalon megtekinthetők, de természetesen mindezen hírek korábbi megjelenései is hozzáférhetőek.

 

Amint már Önök is észrevették, weboldalunkkal együtt a hírlevelünk is megújult. A korábbi PDF-ben készült dokumentumot felváltotta egy letisztult felületű, HTML alapú információs anyag.

extor_tablet

Reszponzív megjelenítés, mobileszközökre optimalizált felület a rugalmasabb és könnyebb kezelhetőség érdekében. Így bárhonnan, bármilyen mobil eszközről kényelmesen böngészheti az oldalunkat.

 

A reszponzív webdesign lényege, hogy a különböző méretű és felbontású kijelzőkhöz eltérő stílus szabályokat alkalmazunk, de ugyanazon tartalmat jelenítjük meg minden eszközön, így az oldal bármely eszközön jól olvasható módon jelenik meg.

Üdvözlettel,

extor_gb

   

Gál Balázs

 

Ügyvezető igazgató

 

és az

 

EXTOR Elektronikai Kft. Csapata.

extor_15

Kapcsolat

img 2040 Budaörs, Gyár u. 2. img 06 (1) 501-7800
img 2058 Budaörs, Pf. 94. img 06 (1) 501-7810
Amennyiben szeretne Hírlevelünkről leiratkozni kérjük, egy válasz e - mailben jelezze azt felénk.
© 2024 EXTOR Kft., Minden jog fenntartva.